Εκτροφείς

Η Eurocereali Pesenti στηρίζει τους εκτροφείς που επιλέγουν την Ιταλική γνησιότητα για τους σκύλους τους. Γι' αυτό δημιούργησε την Freedog®, 111/A, την πλήρη απάντηση για την καλύτερη εκτροφή των σκύλων σας.

Οι εκτροφείς θέλουν να διατηρούν τους σκύλους, όλων των τύπων και ράτσας, στην καλύτερη κατάσταση υγείας και ευεξίας, με επαρκή φροντίδα καθαριότητας, υγιεινής, φυσικής άσκησης και σωστή διατροφή. Έχουν ανάγκη να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των σκύλων εκτροφής, να εμβαθύνουν τις γνώσεις στα μορφολογικά χαρακτηριστικά, τα προβλήματα υγείας και τα λειτουργικά και συμπεριφορικά χαρακτηριστικά, επιλέγοντας την καταλληλότερη διατροφή για τις ανάγκες τους.

Η σύστασή της πράγματι είναι η διατροφική απάντηση για μια υγιή ισορροποημένη ιδατροφή και επιτρέπει τη διατήρηση των σκύλων σας στην καλύτερη κατάσταση υγείας.

Οι πρώτες ύλες μας

 • κρέατα: επιλεγμένα κρέατα Ιταλικής προέλευσης με επιλογή στην πηγή και μόνο πρώτης ποιότητας.
 • λίπη: λίπη αποκλειστικά ζωικής προέλευσης και όχι φυτικής που διασφαλίζουν μια ανώτερη ενεργειακή αξία.
 • βιταμίνες, μέταλλα, συμπληρώματα: στα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη, ταυρίνη, ωμέγα 3 και ωμέγα 6 που έχουν βασικό ρόλο στην ανάπτυξη και τη διατήρηση των σκύλων.

 

 

Η Freedog®, Centoundici/A® είναι σήμα κατατεθέν από το 2017.

Το Freedog® είναι μία σκυλοτροφή Super Pemium επαγγελματικής χρήσεως, που παράγεται με επιλεγμένα φυσικά συστατικά ιταλικής προελεύσεως και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που προάγουν την υγεία και ευεξία οποιουδήποτε σκύλου. Το Freedog® είναι ένα τέλεια ισορροπημένο προϊόν που προάγει την υγεία και ευεξία των σκύλων εν γένει και που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των σκύλων εκτροφής.

Χάρη στα χαρακτηριστικά τους - φυσικά, γνήσια, χωρίς γλουτένη, ιταλικής προέλευσης - οι κροκέτες Freedog® επαγγελματικής χρήσεως μπορούν να ανταποκριθούν στα προβλήματα των σκύλων αναπαραγωγής, βλ. κακή πέψη, δερματολογικά προβλήματα, προβλήματα στο ανοσοποιητικό, το γαστρεντερικό ή προβλήματα στους μύες και τις αρθρώσεις.

Τα σκευάσματα χαρακτηρίζονται από περισσότερο κρέας και λιγότερα δημητριακά * (* σε σύγκριση με τη σειρά 111 / Α® premium quality). Τα συστατικά της σκυλοτροφής είναι επί της ουσίας η διατροφική απάντηση για μία υγιεινή και ισορροπημένη πρόσληψη τροφής η οποία σας επιτρέπει να διατηρείτε την υγεία των σκύλων σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η σειρά αυτή διατίθεται σε συσκευασία 20 kg και σε τρία διαφορετικά μεγέθη κροκέτας: Mini, Medium και Maxi.

FREEDOG R
LOGO 111A marrone-01

H centoundici/A® Premium Quality προσφέρει μία σειρά πλήρων τροφών, που προορίζονται για την ευζωία των ζώων σας. Η εν λόγω τροφές παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας επιλεγμένα συστατικά, ιταλικής προελεύσεως,  που έχουν επιλεγεί κατάλληλα ούτως ώστε να εγγυώνται μία υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Στόχος της σειράς Centoundici/A® είναι η προσφορά τροφών που να ικανοποιούν στις διαφορετικές ανάγκες που υπαγορεύονται από το μέγεθος, τη φυλή και την ηλικία των σκύλων σας, εστιάζοντας σε μία εξειδικευμένη σύνθεση αλλά και τη διαφάνεια των συστατικών τους. Η προσφορά (ιδιαίτερων) προϊόντων που περιέχουν πολύτιμα συστατικά, πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά άλατα, απαραίτητα για τις καθημερινές ανάγκες του πιστού φίλο σας, για μία υγιεινή και ισορροπημένη ανάπτυξή του με το πέρασμα του χρόνου.

Η σύστασή τους χαρακτηρίζεται από μία μεγαλύτερη συγκέντρωση σε δημητριακά και, επομένως, μικρότερη περιεκτικότητα σε κρέας * (συγκριτικά με τη σειρά lina Freedog®) ικανή να ανταποκριθεί στα προβλήματα στις ιδιαιτερότητες σκύλων όλων των φυλών.

Η σειρά αυτή διατίθεται σε συσκευασίες 20 kg ενώ το μέγεθος της κροκέτας είναι Medium.


Γιατί να επιλέξω την Freedog;

Η FREEDOG® είναι μια ξηρή τροφή για σκύλους. Έχει μελετηθεί για τις ανάγκες του σκύλου μαζί με κτηνιάτρους διατροφολόγους και εκτροφείς, παράγεται με επιλεγμένα συστατικά, φυσικά και αποκλειστικά ιταλικής προέλευσης, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, με προσθήκη βιταμινών και αντιοξειδωτικών για την υγεία και ευεξία οποιουδήποτε τύπου σκύλου.

 • punto-di-forza-freedog-01-bianco
  100% φυσικό 100% γνήσιο 100% Ιταλικό

  Η FREEDOG® παράγεται με επιλεγμένα γνήσια συστατικά Ιταλικής προέλευσης. Γι' αυτό είναι η ιδανική διατροφή για σκύλους ράτας, οποιασδήποτε ράτσας. Οι πρώτες ύλες ελέγχονται ώστε το προϊόν να συμφωνεί με τα χαρακτηριστικά που περγράφονται στις διατροφικές ετικέτες.

 • punto-di-forza-freedog-bianco
  Μελετημένη από ειδικούς στη διατροφή των σκύλων

  Η FREEDOG® έχει μελετηθεί ειδικά μαζί με κτηνιάτρους διατροφολόγους και εκτροφείς, με μια σύσταση που απαντά στις καθημερινές διατροφικές ανάγκες όλων των σκύλων ράτας. Χάρη στη σύστασή της απαντά σε όλα τα γενικά προβλήματα των σκύλων, από την χαμηλή όρεξη μέχρι προβλήματα δερματολογικά, ανοσοποιητικά και γαστρεντερικά.

 • punto-di-forza-freedog-03-bianco
  Ισορροπημένη

  Η FREEDOG® είναι η ισορροπημένη και σωστή τροφή για σκύλους οποιασδήποτε ράτας, πλούσια σε βιταμίνες, ωμέγα 3 και μια υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας. Είναι το ιδανικό προϊόν για τη διατήρηση τον καλλωπισμό του τριχώματος χρήσιμο για ένα υγιές δέρμα.

 • punto-di-forza-freedog-04-bianco
  Ιχνηλασιμότητα των τροφών

  Η FREEDOG® εγγυάται την ποιότητα των πρώτων υλών στις ετικέτες της, ενημερώνοντας τον τελικό καταναλωτή για το προϊόν που αγοράζει.

Δοκιμάστε τα προιόντα freedog®!
Συμπληρώστε τη κάτωθι φόρμα, ένας υπεύθυνος θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Εναλλακτικά καλέστε μας στην εξυπηρέτηση πελατών μας
+39 0363 938 698Extension 2