.

111/A® κροκέτα

Ηλικία ζώου:
Κουτάβι – Ενήλικο ζώο – Ηλικιωμένο ζώο-Έγκυο ζώο ή ζώο που θηλάζει
Cat's Age:
Κουτάβι – Ενήλικο ζώο
Διατροφικές ανάγκες dog:
έλεγχο βάρους – δερματίτιδες – μονοπρωτεϊνική δίαιτα– δίαιτα grain free – φυσική δραστηριότητα – ζωή εντός διαμερίσματος
Διατροφικές ανάγκες cat:
στειρωμένες – ζωή εντός διαμερίσματος
Dog Line:
Μίνι:
Κροκέτες για μικρά σκυλιά βάρους από 2 kg έως 8 kg
Medium:
Κροκέτες για σκύλους μεσαίου μεγέθους από 8 kg έως 25 kg
Maxi:
Για μεγάλα σκυλιά βάρους άνω των 25 kg
Cat Line:
Σε μία μορφή
Αφαιρέστε τα φίλτρα

H centoundici/A® Premium Quality προσφέρει μία σειρά πλήρων τροφών, που προορίζονται για την ευζωία των ζώων σας. Η εν λόγω τροφές παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας επιλεγμένα συστατικά, ιταλικής προελεύσεως,  που έχουν επιλεγεί κατάλληλα ούτως ώστε να εγγυώνται μία υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Στόχος της σειράς Centoundici/A® είναι η προσφορά τροφών που να ικανοποιούν στις διαφορετικές ανάγκες που υπαγορεύονται από το μέγεθος, τη φυλή και την ηλικία των σκύλων σας, εστιάζοντας σε μία εξειδικευμένη σύνθεση αλλά και τη διαφάνεια των συστατικών τους. Η προσφορά (ιδιαίτερων) προϊόντων που περιέχουν πολύτιμα συστατικά, πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά άλατα, απαραίτητα για τις καθημερινές ανάγκες του πιστού φίλο σας, για μία υγιεινή και ισορροπημένη ανάπτυξή του με το πέρασμα του χρόνου.

Η σύστασή τους χαρακτηρίζεται από μία μεγαλύτερη συγκέντρωση σε δημητριακά και, επομένως, μικρότερη περιεκτικότητα σε κρέας * (συγκριτικά με τη σειρά Aldog) ικανή να ανταποκριθεί στα προβλήματα στις ιδιαιτερότητες σκύλων όλων των φυλών.

Τα προϊόντα Centoundici/A® είναι διαθέσιμα στα καλύτερα καταστήματα του είδους.