Ποιοι είμαστε

Η ιστορία

Η Eurocereali Pesenti srl γεννιέται το 1991 από τις βάσεις της εταιρίας famiglia Pesenti, που δραστηριοποιήθηκε στην αγορά τη δεκαετία του '60 για τρίτους σε αγροτικά προϊόντα. Αρχικά ασχολήθηκε με την καλλιέργεια χωραφιών άλλων αγροτών και την αποξήρανση και αποθήκευση των σιτηρών. Έπειτα, ως απάντηση στις ανάγκες των αγροτών, αποφάσισε να διευρύνει την αγορά στην επεξεργασία και αποθήκευση των σιτηρών για τον τον ζωοτεχνικό τομέα για μεγάλα ζώα μετατρεπόμενη έτσι σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του τομέα της.

Το 2013, η Eurocereali Pesenti ξεκινά την Aldog®, την ειδική σειρά για τη διατροφή σκύλων που επιτρέπει σε όλους τους φίλους των τετράποδων φίλων μας να επιλέγουν ένα Ιταλικό, υγιεινό και πλήρες προϊόν ελεγχόμενης προέλευσης. Ο στόχος είναι η βελτίωση και η διατήρηση της υγείας και της ευεξίας των κατοικίδιων ζώων μας. Σε αυτήν την περίοδο της αγοράς που πολλές εταιρίες μεταφέρονται στο εξωτερικό για παραγωγή, εις βάρος της ποιότητας, η Eurocereali Pesenti αποφάσισε να παραμείνει στην Ιταλία αναδεικνύοντας τα προϊόντα της επικράτειας και τις επιχειρήσεις της.

Η σειρά Aldog® σήμερα έχει επεκταθεί με προϊόντα πάντα πιο συγκεκριμένα για τη θεραπεία σκύλων κάθε τύπου με μια υγιεινή διατροφή.

Έχετε ανάγκη για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα
Συμπληρώστε τη κάτωθι φόρμα, ένας υπεύθυνος θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Εναλλακτικά καλέστε μας στην εξυπηρέτηση πελατών μας
+39 0363 938 698Extension 2