Είστε ιδιώτης;

Γιατί να επιλέξω την Aldog

Η αποστολή της Aldog® είναι ξεκάθαρη και δυνατή, δηλαδή να ενισχύσει τον δεσμό σας με τους τετράποδους φίλους μας προσφέροντάς τους ένα υγιεινό προϊόν, ισορροπημένο και νόστιμο με συστατικά αποκλειστικά Ιταλικά.

 

Η Aldog® είναι μια τροφή ιδανική για οποιονδήποτε σκύλο, οποιουδήποτε μεγέθους και για κάθε ανάγκη, χρήση και κατανάλωση. Πλούσια σε επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας και αποκλειστικά Ιταλικής ελεγχόμενης προέλευσης, έχει μελετηθεί σε συνεργασία με κτηνιάτρους διατροφολόγους και εκτροφείς ώστε να εγγυάται την υγεία και ευεξία των τετράποδων φίλων μας.

 

Τα συστατικά που επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε τα λαμβάνουμε από την παραγωγή δικών μας τοπικών επιχειρήσεων, με βιώσιμες πρακτικές, χωρίς συντηρητικά και ακέραια, διατηρώντας έτσι ολόκληρη τη θρεπτική τους αξία, χωρίς εκτπώσεις στη γεύση. Σε εγγύηση διαφάνειας, η Aldog® διασφαλίζει την πλήρη ιχνηλασιμότητα της θυγατρικής της. Το φάσμα των προϊόντων Aldog® αποτελείται από προϊόντα με επιλεγμένα συστατικά φυσικής προέλευσης, αποκλειστικά Ιταλικά, που διασφαλίζουν μια υγιή, πλήρη και ισορροπημένη διατροφή.

 

Όλο το φάσμα προϊόντων Aldog® παράγεται και συσκευάζεται στο Covo (BG) από την Eurocereali Pesenti srl που δεσμεύεται μέρα με τη μέρα να βρίσκει την τέλεια φόρμουλα για τους σκύλους μας ώστε να μεγαλώνουν υγιείς και δυνατοί.

Η Aldog® είναι σήμα κατατεθέν από το 2017.

Οι Σειρές Aldog: ποια είναι η διαφορά;

Είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικές Σειρές: η πρώτη στα πρακτικά σακουλάκια από Γιούτα μιας χρήσης και η δεύτερη στη μεγάλη συσκευασία που ονομάζεται Prime. Αλλά ας τα δούμε με τη σειρά.

Η Aldog® γεννήθηκε το 2013 και ενεργοποιήθηκε στην αγορά με γρήγορη διάκριση για τα μοναδικά και χαρακτηριστικά σακιά από Γιούτα και για τις απαράμιλλες συσκευασίες μίας δόσης στο εσωτερικό της. Κατέκτησε την αγορά χάρη στην πρακτικότητα των συσκευασιών μιας χρήσης που εγγυώνται τη διατήρηση του προϊόντος χωρίς σπατάλες (ή υπερβολικές δόσεις!)

Η Σειρά Aldog® σε Γιούτα βρίσκεται στα καλύτερα καταστήματα σε όλη την Ιταλία, προσφέροντας το φάσμα των κύριων προϊόντων της Aldog®.

Αυτή η Σειρά έχει δύο μορφές: 3kg και12kg και τα μεγέθη στις κροκέτες είναι: MINI, MEDIUM (200gr).

scatola aperta bobine marroni
σακί ALDOG 3KG standard

Το 2016 γεννήθηκε η Σειρά Prime, δηλαδή η χύμα έκδοση κροκέτας που βρισκόταν στο κλασικό "σακουλάκι ραφιού" με μια νέα και γοητευτική απεικόνιση. Η επιλογή αυτής της αλλαγής γεννήθηκε από την απαίτηση των Πελατών μας που επιθυμούσαν μια νέα συσκευασία και ένα χύμα προϊόν. Εκμεταλλευόμενοι αυτήν την τάση, δημιουργήσαμε ένα ευρύτερο φάσμα προϊόντων, προσθέτοντας μερικά νέα προϊόντα πιο εύγευστα χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα των πρώτων υλών μας.

Η Σειρά Aldog® Prime προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, το 2017 φτάσαμε τα 14 προϊόντα καλύπτοντας ολοένα και περισσότερες σημαντικές ανάγκες των τετράποδων φίλων μας.

Αυτή η Σειρά έχει δύο μορφές: 3kg και15kg και τα μεγέθη στις κροκέτες είναι τρία: MINI (150gr), MEDIUM (200gr) e MAXI (300gr).


Γιατί να επιλέξω την Aldog;

Η αποστολή της Eurocereali Pesenti srl είναι ξεκάθαρη και δυνατή: να ενισχύσει τον δεσμό σας με τους τριχωτούς φίλους μας προσφέροντάς τους ένα υγιεινό προϊόν, ισορροπημένο και νόστιμο με συστατικά αποκλειστικά Ιταλικά.

 • made in italy
  Ιταλικό προϊόν

  Οι κροκέτες για σκύλους και γάτες αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλους όσοι επιθυμούν να ταΐζουν τους τετράποδους φίλους τους με ένα προϊόν made in Italy.

 • grain free
  Σύσταση χωρίς γλουτένη

  Πρόκειται για πλήρεις τροφές, χωρίς γλουτένη, κατάλληλες για τη διασφάλιση της ευεξίας του τετράποδου φίλου σας σε καθημερινή βάση, ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν στο κατοικίδιο ζώο σας τη διατροφή που χρειάζεται.

 • Not testd
  Δεν έχουν δοκιμαστεί πειραματικά σε ζώα

  Τα προϊόντα αυτά δεν τεστάρονται σε πειραματόζωα, διότι δεν προβαίνουμε σε πειράματα με τη χρήση ζώων.

Έχετε ανάγκη για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα
Συμπληρώστε τη κάτωθι φόρμα, ένας υπεύθυνος θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Εναλλακτικά καλέστε μας στην εξυπηρέτηση πελατών μας
+39 0363 938 698Extension 2