Εκτροφείς

Η Eurocereali Pesenti στηρίζει τους εκτροφείς που επιλέγουν την Ιταλική γνησιότητα για τους σκύλους τους. Γι' αυτό δημιούργησε την Freedog®, την πλήρη απάντηση για την καλύτερη εκτροφή των σκύλων σας.

Οι εκτροφείς θέλουν να διατηρούν τους σκύλους, όλων των τύπων και ράτσας, στην καλύτερη κατάσταση υγείας και ευεξίας, με επαρκή φροντίδα καθαριότητας, υγιεινής, φυσικής άσκησης και σωστή διατροφή. Έχουν ανάγκη να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των σκύλων εκτροφής, να εμβαθύνουν τις γνώσεις στα μορφολογικά χαρακτηριστικά, τα προβλήματα υγείας και τα λειτουργικά και συμπεριφορικά χαρακτηριστικά, επιλέγοντας την καταλληλότερη διατροφή για τις ανάγκες τους.

 

Η Freedog® είναι η καταλληλότερη ξηρή τροφή για επαγγελματική χρήση για σκύλους που παράγεται με επιλεγμένα συστατικά, φυσικά και αποκλειστικά ιταλικής προέλευσης, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, με προσθήκη βιταμινών και αντιοξειδωτικών για την υγεία και ευεξία οποιουδήποτε τύπου σκύλου. Η Freedog® είναι ένα προϊόν πλήρως ισορροπημένο για την υγεία και την ευεξία και απαντά πλήρως στις ανάγκες των σκύλων εκτροφής.

 

Χάρη στα χαρακτηριστικά της - 100% φυσική, 100% γνήσια, 100% Ιταλικής προέλευσης, η Freedog® είναι σε θέση να απαντά σε όλα τα προβλήματα των σκύλων εκτροφής, όπως για παράδειγμα η χαμηλή όρεξη, προβλήματα δερματολογικά, ανοσοποιητικά, γαστρεντερικά, μυικά και αρθρώσεων.

 

Η σύστασή της πράγματι είναι η διατροφική απάντηση για μια υγιή ισορροποημένη ιδατροφή και επιτρέπει τη διατήρηση των σκύλων σας στην καλύτερη κατάσταση υγείας.

Η σύσταση της Freedog® έχει μελετηθεί σε συνεργασία με διατροφολόγους, κτηνιάτρους και εκτροφείς, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε τύπου σκύλου εκτροφής. Χάρη στα επιλεγμένα συστατικά Ιταλικής προέλευσης, η Freedog® της Aldog® διασφαλίζει μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή.

 

Οι πρώτες ύλες μας

 • κρέατα: επιλεγμένα κρέατα Ιταλικής προέλευσης με επιλογή στην πηγή και μόνο πρώτης ποιότητας.
 • λίπη: λίπη αποκλειστικά ζωικής προέλευσης και όχι φυτικής που διασφαλίζουν μια ανώτερη ενεργειακή αξία.
 • βιταμίνες, μέταλλα, συμπληρώματα: στα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη, ταυρίνη, ωμέγα 3 και ωμέγα 6 που έχουν βασικό ρόλο στην ανάπτυξη και τη διατήρηση των σκύλων.

 

Όλο το φάσμα των προϊόντων Freedog® παράγεται και συσκευάζεται στο Covo (BG) από την Eurocereali Pesenti srl που δεσμεύεται κάθε μέρα να βρίσκει την τέλεια σύσταση για τους σκύλους εκτροφής και να τους μεγαλώνει υγιείς και δυνατούς· διανέμεται σε συσκευασίες των 20 kg με πρακτικό δοσομετρητή.

Η Freedog® είναι σήμα κατατεθέν από το 2017.


Γιατί να επιλέξω την Freedog;

Η FREEDOG® είναι μια ξηρή τροφή για σκύλους. Έχει μελετηθεί για τις ανάγκες του σκύλου μαζί με κτηνιάτρους διατροφολόγους και εκτροφείς, παράγεται με επιλεγμένα συστατικά, φυσικά και αποκλειστικά ιταλικής προέλευσης, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, με προσθήκη βιταμινών και αντιοξειδωτικών για την υγεία και ευεξία οποιουδήποτε τύπου σκύλου.

 • punto-di-forza-freedog-01-bianco
  100% φυσικό 100% γνήσιο 100% Ιταλικό

  Η FREEDOG® παράγεται με επιλεγμένα γνήσια συστατικά Ιταλικής προέλευσης. Γι' αυτό είναι η ιδανική διατροφή για σκύλους ράτας, οποιασδήποτε ράτσας. Οι πρώτες ύλες ελέγχονται ώστε το προϊόν να συμφωνεί με τα χαρακτηριστικά που περγράφονται στις διατροφικές ετικέτες.

 • punto-di-forza-freedog-bianco
  Μελετημένη από ειδικούς στη διατροφή των σκύλων

  Η FREEDOG® έχει μελετηθεί ειδικά μαζί με κτηνιάτρους διατροφολόγους και εκτροφείς, με μια σύσταση που απαντά στις καθημερινές διατροφικές ανάγκες όλων των σκύλων ράτας. Χάρη στη σύστασή της απαντά σε όλα τα γενικά προβλήματα των σκύλων, από την χαμηλή όρεξη μέχρι προβλήματα δερματολογικά, ανοσοποιητικά και γαστρεντερικά.

 • punto-di-forza-freedog-03-bianco
  Ισορροπημένη

  Η FREEDOG® είναι η ισορροπημένη και σωστή τροφή για σκύλους οποιασδήποτε ράτας, πλούσια σε βιταμίνες, ωμέγα 3 και μια υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας. Είναι το ιδανικό προϊόν για τη διατήρηση τον καλλωπισμό του τριχώματος χρήσιμο για ένα υγιές δέρμα.

 • punto-di-forza-freedog-04-bianco
  Ιχνηλασιμότητα των τροφών

  Η FREEDOG® εγγυάται την ποιότητα των πρώτων υλών στις ετικέτες της, ενημερώνοντας τον τελικό καταναλωτή για το προϊόν που αγοράζει.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα Freedog
freedog-cuccioli
Κροκέτες για Κουτάβια
Η σειρά προϊόντων Freedog* για κουτάβια από 0 έως 12 μηνών
Ανακαλύψτε τα προϊόντα
freedog-adulti
Κροκέτες για ενήλικους Σκύλους
Η σειρά προϊόντων Freedog* για ενήλικους σκύλους.
Ανακαλύψτε τα προϊόντα
freedog-novita
Νέα
Ανακαλύψτε τα νέα της Freedog*
Ανακαλύψτε τα προϊόντα
Δοκιμάστε τα προιόντα freedog®!
Συμπληρώστε τη κάτωθι φόρμα, ένας υπεύθυνος θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Εναλλακτικά καλέστε μας στην εξυπηρέτηση πελατών μας
+39 0363 938 698Extension 2