Φιλοσοφία

Επιλέξτε ένα προϊόν Υγιεινό και Γνήσιο για τον σκύλο σας, εμπιστευθείτε την τοπική παραγωγή της Eurocereali Pesenti.

Η Eurocereali Pesenti srl είναι μια σύγχρονη Ιταλική εταιρεία που επιδίδεται στην έρευνα της δημιουργίας τέλειας και υγιεινής διατροφής για σκύλους. Παράγει ξηρή τροφή για σκύλους εδώ και περίπου τριάντα χρόνια ελέγχοντας πάντα την προέλευση των πρώτων υλών, με μια θέση στην Ιταλική αγορά ανάμεσα στους πιο σημαντικούς παραγωγούς και διανομείς ξηράς τροφής για σκύλους υψηλής ποιότητας.

Έχουμε συλλάβει, παράγουμε και συσκευάζουμε την aldog®. Η εσωτερική παραγωγή στην εταιρία μας ειναι για εμάς ένα μεγάλο σημείο υπερ μας, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την ασφάλεια της γνώσης προέλευσης κάθε τροφής που τρώει ο σκύλος σας. Τα προϊόντα μας ελέγχονται και πιστοποιούνται όπως και οι πρώτες ύλες μας που ελέγχουμε καθημερινά. Η υψηλή ποιότητα των συστατικών μπορεί να εξακριβωθεί από τον πελάτη χάρη στον έλεγχο στις ετικέτες μας και τα αναλυτηικά στοιχεία που παρέχουν. Αυτό σημαίνει πως είμαστε ταυτόχρονα παραγωγοί και πωλητές: στο εσωτερικό μας διαθέτουμε μια πολύ ενεργή δομή έρευνας και ανάπτυξης, με στόχο την ανακάλυψη της τέλειας και καινοτόμου λύσης. Σε κάθε σακί τροφής θα μπορέσετε να βρείτε την ένδειξη " Η Aldog® είναι ένα προϊόν που παράγεται και συσκευάζεται από την Eurocereali Pesenti srl° διασφαλίζοντας έτσι στους καταναλωτές πως δεν παράγουμε τροφές για άλλες εταιρίες αλλά ούτε και παράγουν άλλες εταιρίες για εμάς.

 

Αποστολή

Αναδεικνύουμε τα Ιταλικά συστατικά δημιουργόντας έτσι μια υγιεινή και ισορροπημένη τροφή για σκύλους, παράγοντας και διανέμοντας μια τροφή με σεβασμό στα ζώα.

 

Όραμα

Να φέρουμε σε κάθε σπίτι την σωστή κροκέτα που ικανοποιεί κάθε τυπολογία σκύλου.

 

Αξίες

  • Επικεντρωμένοι στην καλή διατροφή των σκύλων.
  • Δέσμευση στην αναζήτηση της τέλειας φόρμουλας για κάθε ανάγκη του σκύλου.
  • Σπιτική και Ιταλική παραγωγή και συσκευασία.
Έχετε ανάγκη για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα
Συμπληρώστε τη κάτωθι φόρμα, ένας υπεύθυνος θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Εναλλακτικά καλέστε μας στην εξυπηρέτηση πελατών μας
+39 0363 938 698Extension 2