.

κροκέτες για γατάκια

Οι κροκέτες για γατάκια Alcat® έχουν αναπτυχθεί ειδικά για μικρά γατάκια, ούτως ώστε αυτά να θρέφονται με φυσικό, αλλά και εύγευστο τρόπο, κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους.

Η διατροφή των μικρών γατιών είναι ζωτικής σημασίας διότι μία ποικίλη και ισορροπημένη πρόσληψη θρεπτικών ουσιών διασφαλίζει τη σωστή και φυσική ανάπτυξή τους. Για τον λόγο αυτό, μετά τον απογαλακτισμό τους, αποτελεί καθήκον μας να τα βοηθήσουμε να αναπτυχθούν χορηγώντας τους ασφαλή προϊόντα που εγγυώνται στον οργανισμό τους τη σωστή πρόσληψη όλων των βασικών θρεπτικών ουσιών καθιστώντας τα υγιή κατά την ενηλικίωσή τους.

Ηλικία ζώου:
Κουτάβι – Ενήλικο ζώο – Ηλικιωμένο ζώο-Έγκυο ζώο ή ζώο που θηλάζει
Cat's Age:
Κουτάβι – Ενήλικο ζώο
Διατροφικές ανάγκες dog:
έλεγχο βάρους – δερματίτιδες – μονοπρωτεϊνική δίαιτα– δίαιτα grain free – φυσική δραστηριότητα – ζωή εντός διαμερίσματος
Διατροφικές ανάγκες cat:
στειρωμένες – ζωή εντός διαμερίσματος
Βάρος συσκευασίας Aldog:
1,5kg, 3kg, 10kg, 12kg
Βάρος συσκευασίας 111/A:
15kg
Βάρος συσκευασίας Alcat:
400gr e 1,5kg
Dog Line:
Μίνι:
Κροκέτες για μικρά σκυλιά βάρους από 2 kg έως 8 kg
Medium:
Κροκέτες για σκύλους μεσαίου μεγέθους από 8 kg έως 25 kg
Maxi:
Για μεγάλα σκυλιά βάρους άνω των 25 kg
Cat Line:
Σε μία μορφή
Αφαιρέστε τα φίλτρα

 

κροκέτες Alcat® είναι ιδανικές για γάτες που βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης, έως την ηλικία των 12 μηνών, και είναι κατάλληλες για όλες τις ράτσες και όλα τα μεγέθη. Τέλος, εγγυώνται στη γάτα σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη διατήρηση της ζωτικότητας και της ευζωίας της, ενώ παράλληλα την υποστηρίζουν καθόλη τη διάρκεια των φάσεων ανάπτυξής της.