Έχετε κατάστημα;

Η Aldog®, μια σειρά αφιερωμένη στη διατροφή των σκύλων που επιτρέπει στους φίλους των τριχωτών μας φίλων να επιλέξουν ένα Ιταλικό προϊόν, πλήρες, θρεπτικό, υγιεινό και ελεγχόμενης προέλευσης, που χαρακτηρίζεται από ελκυστικότητα και υψηλή πεπτικότητα και διανέμεται σε πρακτική και ελκυστική συσκευασία για αφεντικά αλλά και σκύλους.

Η Aldog® η ξηρή τροφή για σκύλους ειδικά σχεδιασμένη για τελικούς καταναλωτές.

 

Οι αποκλειστικές συσκευασίες των 3 kg και 12 kg σε γιούτα με πρακτικές συσκευασίες μίας χρήσης ωθούν τον πλεάτη να τις συλλέξει, αλλά και να λύσει το πρόβλημα άσχημων οσμών μετά το άνοιγμα των συσκευασιών ώστε να διασφαλίζεται πάντα μια φρέσκια τροφή για τους φίλους μας τους σκύλους. Η Eurocereali Pesenti εγγυάται επιπλέον τη συνέχεια του παρεχόμενου προϊόντος.

 

Aldog, μια υγιεινή διατροφή

Η Aldog® είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή, 100% φυσική, 100% με Ιταλικά συστατικά ελεγχόμενης προέλευσης, διανέμεται σε ελκυστική συσκευασία με εσωτερικές συσκευασίες μιας δόσης. Η Aldog® είναι μια πλήρης σειρά, σχεδιασμένη και φτιαγμένη για ένα κοινό με απαιτήσεις.

Η Aldog® διανέμεται μόνο σε ειδικά καταστήματα.

 

Η Aldog® είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή, 100% φυσική, 100% με Ιταλικά συστατικά ελεγχόμενης προέλευσης, διανέμεται σε ελκυστική συσκευασία με εσωτερικές συσκευασίες μιας δόσης.

 

Τι προσφέρουμε στα καταστήματα: Η Aldog® εγγυάται στον καταστηματάρχη μια μεγαλύτερη προβολή, ένα αποκλειστικό marketing στους πιο απαιτητικούς πελάτες, την αποκλειστικότητα της περιοχής, μια σειρά αποκλειστικών gadget και πολλά άλλα.


Έχετε ανάγκη για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα
Συμπληρώστε τη κάτωθι φόρμα, ένας υπεύθυνος θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Εναλλακτικά καλέστε μας στην εξυπηρέτηση πελατών μας
+39 0363 938 698Extension 2